blog

januari 2024 – sinds lange tijd weer de website bijgewerkt met de laatste expositie (september 2023 bogotà art) en een aantal nieuwe werken. zowel opdrachten (liefdespaar) als vrij werk (quator en verstrengeld) zijn weer actueel gemaakt. mijn grootste werk is op dit moment bij de bronsgieter en ik kijk uit naar het resultaat, een spannend iets.

september 2022 – de nieuwe expositie van Bogotà Art 2022 is nu in volle gang. gister was de officiële opening en die was al druk bezocht.  ook de pers heeft er veel aandacht aan gegeven en in diverse kranten staat er een leuk artikel. mijn nieuwe carrara marmer steen “nautilus” staat daar geweldig te pronken. daarna gaat hij op reis naar Zwitserland om een plek te krijgen in de tuin bij mijn zoon en schoondochter 

eind april hadden we de expositie “de plek” waar de kunstenaars lieten zien wat de Broedplaats Bogotà voor hem/haar betekent. er was van alles te zien en te horen. van ballet tot theater en van schilderij tot driedimensionaal werk. een zeer sfeervol weekend met veel bezoekers. mijn “el mundo Bogotà ” staat nog steeds naast de ingang en zal daar tot komende winter blijven staan. dan moeten ze naar binnen, want niet vorstveilig (keramiek)

voor meer info: kijk onder exposities !! of onder werk !! daar staat uitgebreide informatie.                                                                         of dubbelklik op de foto!

 

 

januari 2022 – een nieuw jaar begonnen met de hoop op meer activiteiten op kunstgebied

de afgelopen maanden heb ik een aantal opdrachten gehad en dat was heerlijk om aan te werken. die zijn inmiddels uitgevoerd en afgeleverd dus nu weer tijd om te beginnen aan iets nieuws …

eind april staat er een expositie gepland (beetje uitgesteld door alle maatregelen) op Bogotà met als onderwerp “de Plek”   dat is een leuke uitdaging om over na te denken en uiteindelijk uit te voeren. ik ben al druk bezig in mijn atelier met het concept een installatie te maken met wachters en bollen …. het is een intuïtief gebeuren dus vraag me nog niet over het hoe en wat, want dat is nog niet helemaal duidelijk, maar er is inmiddels een goede lijn zichtbaar in het verhaal.

⇐ terug